Laddbox Partille

Är du i Partille intresserad av att skaffa en laddbox? PV Solteknik är din pålitliga partner i Partille för installation av laddboxar för elfordon. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som möter dina behov och garanterar en säker och effektiv installation. Vår expertis och erfarenhet säkerställer en smidig övergång till eldrift. Kontakta oss idag för professionell service och bidra till en hållbar framtid med PV Solteknik.

Våra erbjudanden

Laddbox Partille

Zaptec go

All inclusive

Z
Laddbox Zaptec Go
Z
Lastbalansering
Z
Laddkabel
Z
Kabelhållare
Z
Standardinstallation
Z
5 års garanti
7990:-

(efter grön teknik)

Zaptec go

Lastbalansering tibber pulse

Z
Laddbox Zaptec Go
Z
Lastbalansering
Z
Standardinstallation
Z
5 års garanti
6750:-

(efter grön teknik)

Laddbox Partille

Zaptec go

Lastbalansering enegic

Z
Laddbox Zaptec Go
Z
Standardinstallation
Z
5 års garanti
5800:-

(efter grön teknik)

Zaptec go

Laddbox

Z
Laddbox Zaptec Go
Z
Standardinstallation
Z
5 års garanti
4990:-

(efter grön teknik)

Ta steget och investera i framtidens energi

Med vår specialistkompetens inom avancerade laddboxar kan du känna dig trygg i att få bekväm och pålitlig laddning för dina fordon. Vår meriterande kompetens gör att vi kan ge både företag och privatpersoner en miljövänlig lösning. Utöver detta erbjuder vi expertis inom solceller och elinstallationer, vilket möjliggör förvandlingen av solenergi till pålitlig ström för ditt hem eller företag. Ta det första steget mot en grönare framtid med PV Solteknik – din partner för energieffektiva val och hållbara laddlösningar.

Janne Staffas
Janne Staffas
2023-06-20
Grym service och snabba svar. De är mycket informativa. När jag tog beslut att anlita dem så var de snabbt på plats o påbörjade installationen.
Jan Ronnblad
Jan Ronnblad
2023-06-10
Mycket nöjd, trevliga killar som gjorde ett bra jobb och blev klara precis enligt tidsplan. Janne Ronnblad.
Amra Ceric
Amra Ceric
2023-04-12
Jag beställde solceller och fick det levererat 2 veckor innan avtalad tid!!!! Killarna levererade service i världsklass med god kommunikation, de var tillmötesgående och otroligt kompetenta. Rekommenderar PV solteknik till samtliga!
Rachelle Gonzal
Rachelle Gonzal
2023-04-12
Super proffsiga, hjälpsamma och tillmötesgående killar!
Laddbox Partille

Våra tjänster

Vårt breda tjänsteutbud inkluderar moderna laddboxar för smidig fordonsladdning, effektiva solcellssystem och professionella elinstallationer. Oavsett om det är hemma eller på arbetsplatsen, hjälper vi dig i Partille att skapa en grönare och mer energieffektiv framtid.

Laddbox Partille

Laddboxar

Erhåll innovativa och pålitliga laddlösningar för dina fordon genom vår hjälp. Laddarna från Zaptec kombinerar avancerad teknik med användarvänlighet och hög prestanda, vilket säkerställer en smidig och effektiv laddning varje gång. Med fokus på kvalitet och hållbarhet strävar vi efter att förse dig med de bästa lösningarna.

Solceller

Våra solcellssystem är skapade för att maximera din energieffektivitet och självförsörjning. Vi ger dig skräddarsydda solcellsinstallationer som passar ditt hem eller företag perfekt. Genom att omvandla solens energi till pålitlig ström hjälper vi dig att minska din klimatpåverkan och spara på lång sikt.

Elinstallationer

PV Solteknik tillhandahåller professionella elinstallationer av högsta kvalitet. Vårt team är fullt utbildat och har nödvändiga behörigheter för att säkerställa trygghet och precision i varje projekt. Vi tar hand om allt från mindre elreparationer till omfattande installationer för hem och företag.

Varför PV Solteknik

Vår ambition att erbjuda våra kunder med trygga lösningar som håller i längden.

Z

Garanti

Vi sätter alltid kundens trygghet i främsta rummet. Därmed erbjuder vi garantier på upp till 30 år för de produkter vi installerar. Det innebär att ni inte bara får högkvalitativa produkter och tjänster, utan också långvarig fred i sinnet.

Helhetsfokus

Vi erbjuder helhetslösningar och ser till att varje steg i processen löper smidigt. Från planering till installation och driftsättning är vi med er genom hela resan. Vårt fokus ligger på att säkerställa att varje detalj är perfekt hanterad.

Service

Som kund tilldelas du en kontaktperson redan från beslutstillfället, så att ni har en pålitlig punkt för era funderingar. Vi strävar efter att erbjuda kontinuerligt stöd och vägledning, säkerställa att er upplevelse med oss är smidig och problemfri.

Kunskap

Vår personal besitter en gedigen branscherfarenhet och spetskompetens som är en tillgång för våra kunder. Med många års erfarenhet inom energibranschen är vårt team väl rustat för att leverera högkvalitativa lösningar och enastående service.

Personliga lösningar

Varje projekt är unikt, och vi skräddarsyr lösningar som passar just era behov och önskemål. Vi genomför alltid en noggrann genomgång för att säkerställa att ni förstår och är bekväma med er lösning efter installationen.

Kontakta oss redan idag

Få svar inom 24 timmar!

Offertförfrågan

Kontaktformulär
Vad vill du ha hjälp med
Till:
PV Solteknik
076-939 26 68

Laddbox Partille

PV Solteknik ger dig i Partille skräddarsydda energilösningar enligt dina behov. Vårt arbete fokusar på laddboxar, solceller och elinstallationer. Vi garanterar hög kvalitet, trygghet och expertis genom hela processen.

Alan Rasul

Grundare / Projektör

alan.rasul@pvsolteknik.se
076-939 26 68

Simon Svensson

Grundare / Elektriker

simon.svensson@pvsolteknik.se
073-531 29 19