Laddbox Kungsbacka

PV Solteknik är din trygga och pålitliga partner i Kungsbacka när det gäller installation av en laddbox eller varför inte flera, för elfordon. Med vår expertis och erfarenhet garanterar vi en smidig och säker installation som uppfyller dina behov och önskemål. Låt oss hjälpa dig att göra din övergång till elfordon enkel och effektiv.

Våra erbjudanden

Laddbox Kungsbacka

Zaptec go

All inclusive

Z
Laddbox Zaptec Go
Z
Lastbalansering
Z
Laddkabel
Z
Kabelhållare
Z
Standardinstallation
Z
5 års garanti
7990:-

(efter grön teknik)

Laddbox Kungsbacka

Zaptec go

Lastbalansering tibber pulse

Z
Laddbox Zaptec Go
Z
Lastbalansering
Z
Standardinstallation
Z
5 års garanti
6750:-

(efter grön teknik)

Laddbox Kungsbacka

Zaptec go

Lastbalansering enegic

Z
Laddbox Zaptec Go
Z
Standardinstallation
Z
5 års garanti
5800:-

(efter grön teknik)

Laddbox Kungsbacka

Zaptec go

Laddbox

Z
Laddbox Zaptec Go
Z
Standardinstallation
Z
5 års garanti
4990:-

(efter grön teknik)

Ta steget och investera i framtidens energi

Vi specialiserar oss på avancerade laddboxar som ger dig en pålitlig och bekväm laddning. Med en meriterande kompetens inom området kan vi ge både företag och privatpersoner en miljövänlig lösning. Utöver detta har vi expertis inom solceller och elinstallationer, vilket möjliggör förvandlingen av solenergi till pålitlig ström för både hem eller företag. Ta det första steget mot en grönare framtid med oss på PV Solteknik – din partner för energieffektiva val och hållbara laddlösningar.

Janne Staffas
Janne Staffas
2023-06-20
Grym service och snabba svar. De är mycket informativa. När jag tog beslut att anlita dem så var de snabbt på plats o påbörjade installationen.
Jan Ronnblad
Jan Ronnblad
2023-06-10
Mycket nöjd, trevliga killar som gjorde ett bra jobb och blev klara precis enligt tidsplan. Janne Ronnblad.
Amra Ceric
Amra Ceric
2023-04-12
Jag beställde solceller och fick det levererat 2 veckor innan avtalad tid!!!! Killarna levererade service i världsklass med god kommunikation, de var tillmötesgående och otroligt kompetenta. Rekommenderar PV solteknik till samtliga!
Rachelle Gonzal
Rachelle Gonzal
2023-04-12
Super proffsiga, hjälpsamma och tillmötesgående killar!
Laddbox Kungsbacka

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive smidiga laddboxar för smidig fordonsladdning, effektiva solcellssystem och professionella elinstallationer. Vare sig det gäller hemmet eller arbetsplatsen kan vi hjälpa dig i Kungsbacka att skapa en grönare och mer energieffektiv framtid.

Laddbox Kungsbacka

Laddboxar

Vi erbjuder innovativa och trygga laddlösningar för ditt elfordon. Laddboxarna från Zaptec kombinerar avancerad teknik med användarvänlighet och hög prestanda, vilket säkerställer en smidig och effektiv laddning varje gång. Vårt fokus på kvalitet och hållbarhet gör att vi kan ge dig med de bästa lösningarna.

Solceller

Våra solcellssystem är skapade för att maximera din energieffektivitet och självförsörjning. Vi erbjuder skräddarsydda solcellsinstallationer som passar dina behov perfekt. Genom att omvandla solens energi till pålitlig ström hjälper vi dig att minska din klimatpåverkan och spara på lång sikt.

Elinstallationer

PV Solteknik erbjuder professionella elinstallationer av högsta kvalitet. Vårt team är fullt utbildat och har de behörigheter som krävs för att säkerställa trygghet och precision i varje projekt. Vi tar hand om allt från mindre elreparationer till omfattande installationer för hem och företag.

Varför PV Solteknik

Vi har ambitionen att förse våra kunder med trygga lösningar som håller i längden.

Z

Garanti

I vårt arbete sätter er trygghet främst. Därför erbjuder vi långtgående garantier på upp till 30 år för de produkter vi installerar. Det innebär att ni inte bara får högkvalitativa produkter och tjänster, utan också långvarig fred i sinnet.

Helhetsfokus

Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar och ser till att varje steg i processen löper smidigt. Från planering till installation och driftsättning är vi med er genom hela resan. Vårt fokus ligger på att säkerställa att varje detalj är perfekt hanterad.

Service

Ni tilldelas en dedikerad kontaktperson redan från beslutstillfället, så att ni har en pålitlig punkt för era funderingar. Vi strävar efter att erbjuda kontinuerligt stöd och vägledning, säkerställa att er upplevelse med oss är smidig och problemfri.

Kunskap

Vårt team besitter en gedigen branscherfarenhet och spetskompetens som är en tillgång för våra kunder. Med många års erfarenhet inom energibranschen är vårt team väl rustat för att leverera högkvalitativa lösningar och enastående service.

Personliga lösningar

Varje projekt är unikt, och vi skräddarsyr lösningar som passar just era behov och önskemål. Vi genomför alltid en noggrann genomgång för att säkerställa att ni förstår och är bekväma med er lösning efter installationen.

Kontakta oss redan idag

Få svar inom 24 timmar!

Offertförfrågan

Kontaktformulär
Vad vill du ha hjälp med
Till:
PV Solteknik
076-939 26 68

Laddbox Kungsbacka

PV Solteknik erbjuder skräddarsydda energilösningar i Kungsbacka med omnejd. Vårt arbete fokusar på laddboxar, solceller och elinstallationer. Vi garanterar hög kvalitet, trygghet och expertis genom hela processen. 

Alan Rasul

Grundare / Projektör

alan.rasul@pvsolteknik.se
076-939 26 68

Simon Svensson

Grundare / Elektriker

simon.svensson@pvsolteknik.se
073-531 29 19